Eşim birkaç ay önce yurtdışı seyahatinden İrem’e hediye keçe dikiş seti almıştı. Önce çok heveslendi ama sonra bir türlü başına geçme fırsatı olmadı ta ki geçtiğimiz hafta sonuna kadar. Çocuklar için hobi malzemeleri el becerilerini geliştirmesi açısından çok güzel. Türkiye de bazı büyük kitapçılarda 8-13 yaş arası için hobi setleri bulunmakta fakat bu keçe setinin benzerini görmedim. İğnesi bile özel plastikten yapılmış. Keçeler üzerinde iplik geçirecekleri delikler açılmış. iplikler de paketin içine eklenmiş, unutulmamış.
Yapılışı ise şöyle; İğneye ipliği takıp, bana düğüm yaptırdıktan sonra keçe üzerinde önceden açılan delikleri referans alarak çiçeğini tamamladı. Çok da eğlendi bunu yaparken. Setin içerisinde çiçekten fazlası var ve niyetimiz bu tatile başladığımız ilk hafta sonu diğer figürleri de tamamlamak.
Tatile başlayan tüm çocuklara ve öğretmenlerine harika bir tatil diliyoruz.
Evrim dedi ki:
Merhaba,
Ben de tam nereden aldiniz diyecektim. Cok guzel gercekten ve el kaslarini calistirmasi icin okul oncesinde harika! 🙂 biz burada imaginarium dan aldik ama acaba dedim daha farkli alternatifler de var mi?
İyi eglenceler size, iyi yazlar..