
Gelecek cumartesi Öğretmenler Günü’nü kutlayacağız. Ben ilkokuldan itibaren öğretmenlerim açısından çok şanslıydım, hep iyi sevdiğim öğretmenlerim oldu, onlara minnettarım. Kızım da öğretmenini çok seviyor , öğretmeninin öğütlerini dinliyor, özel ve önemli olaylarını hemen öğretmeni ile paylaşıyor. Hatta Öğretmenler günü için yapmayı planladığımız origami çiçekleri bile cuma günü kendini tutamayıp paylaşmış. Akşam “Anne başka bir hediye bulmalıyım” diye geldi, sürprizi bozduğuna üzülerek 🙁
İrem’in kendi eliyle yapacağı hediyeyi düşünüyoruz ama bu arada veli arkadaşlarımla birlikte bizim de çok çok sevdiğimiz öğretmenimiz için Tema Vakfı’nın Öğretmenler gününe özel fidan bağış kampanyasına rastladık.
Ben şahsen çok maddi değeri olan hediyelerin verilmesini doğru bulmuyorum. Bu yüzden bu hediye çok uygun. Öğretmenimiz için yapılan fidan bağışı karşılığında bir sertifika hazırlanacak. Ayrıca manevi değeri bir yana yapılan bağışlarla toprağımızda korunmuş olacak. Tıpkı bizim minik yavrularımız gibi büyüyecek bugün ekilecek fidanlar.
Öğretmenler günü Fidan kampanyasına katılmayı düşünenleri için detayları Tema Vakfı’nın resmi sitesinden öğrenebilirsiniz.
Daha önce Öğretmenlerimiz için yaptığımız kağıt çiçeklere buradan göz atabilirsiniz.
Ayrıca bu linkte de kağıt kek kalıpları ve pipetlerle yaptığımız çiçeklere ulaşabilirsiniz.