Gördüğünüz desenler, Mandala ve Dairesel Çizimler yazımızda bahsettiğimiz, İrem’le birlikte stenciller yardımıyla yaptığımız mandalalar, yarım daire olan benim ki 🙂
Bu çizimleri nasıl değerlendiririz derken aklımıza çizdiğimiz desenleri, hep severek uyguladığımız “Kumaş Transfer Tekniği” ile tişörtlerimizde kullanmak geldi. Önce desenleri scan ettik, transfer kağıtlarına çıktı aldık ve son olarak da transfer kağıtlarımızı kullanarak tişörtlerimize deseni bastık. Transfer kağıdının uygulama detayları için bu yazımıza buyrun lütfen. Tişörtlerden sonraki projemiz, transfer kağıdımızla aktardığımız desenlerle yapacağımız bir kumaş çanta olacak.
Bu poza gelince; kızımla aynı boylarda olacağımız günlerin provası, şimdilik kanepeden yardım alıyoruz.
Harika olmuş.Vakit geçirmekten daha da fazlasını yapmışsınız.hayran kaldım.ellerinize sağlık.Bu arada akşam eve gittikten sonra yemek faslı falan bittikten sonra kızıma sordum seti.Çıkardı verdi.Akşam yine çocuklarımızla bayağı verimli vakit geçirdik ve bu çizimleri de irem’le birlikte yaptık setimizle.Ama itiraf etmeliyim biraz da beceri istiyor.irem benden daha güzel şeyler ortaya çıkardı sizin ki kadar olmasa da.sanıyorum üzerinde biraz daha çalışmak gerek.Fırsat buldukça bizde çizeriz artık.Hatırlattığınız için de teşekkür ediyorum.sevgiler.
Anne-kız çok güzel bir çalışma olmuş.Güle güle giyin tişört’lerinizi..:)))
Çok otantik olmuş.Güle güle kullanın.
Ne kadar yaratıcı ve güzel olmuş, elinize sağlık…Yarımınız da yanınızdaki kızınızla tamamlanmış…:)
Kiziniz kocaman olmus maasallah. Ben de kizimla boyle bir is yapayim. bayilir. Ama oglum da ister kesin. Kizima elbise dikmek icin patron ve kumas aldigimda, Kipircan’da hemen bana da bu kumastan elbise dik diyor. Erkek cocuga kiyafet dikmektense de hazir almak daha kolay gibi ama buna benzer birsey yapilabilir.
Pratik Anne teşekkürler, oğlunuz için de uygun renklerde uygun bir desen olabilir neden olmasın. Kardeşler hep birbirini taklit ediyorlar değil mi?
Vay canına İrem ne kadar büyümüş de annesiyle aynı boya gelmiş ha:)))
Tişört baskılarını da pek beğendim.Marifete yazmana da ayrıca sevindim.
Nalan ablacım, teşekkürler. Çok büyüdü ama henüz boyumu yakalayamadı 🙂 bana büyümesi garip gelse de boyum geçeceği günler yakın sanırım 🙂