Kebap-Dubai- Ben 10-Fil- Dantel

Adana Kebap , Dubai, Ben 10, Fil, Dantel masa örtüsü bir fotoğrafta nasıl bir araya gelmiş ? Son 5 yılda   27-28 Mayıs larda yazdığımız yazılar bunlar 🙂 Seyahat notlarından, oyuncağa, dantelden  yemeğe  bir kolaj oldu. Laf aramızda bir araya getirdiğimizde   inanamadık geçen zamana, biz hepsini dün yazmış gibiyiz. Eski yazılar için aşağıdaki fotoğrafların altındaki  yazı başlıklarının üzerine tıklamak yeterli olacaktır.

Ben10 Oyuncak Yapımı

Tişört baskılarından sonra çocuklar için bir sürprizim de Ben 10 oyuncağı oldu. Aslında hem oyuncak hem de yastık olarak kullanılabilecek bir çalışma bu. Nasıl yaptığımdan bahsedecek olursam; -Öncelikle bu çalışmada anlattığımız gibi A3 boyutunda transfer kağıdına Ben10 baskısı aldım. Web’de bu boylarda bir Ben10 resmi bulamadık. Bunun için çocuk dergilerinden birinde çıkan posterlerden faydalandım. -A3 boy transfer kağıdına baskıyı aldıktan… Read moreBen10 Oyuncak Yapımı

Ceviz Kabuğundan Kaplumbağa

Dün akşam ödevlerini erken bitirince “anne, faaliyet yapalım” demeye başladılar. Ne zamandır aklımda olan ceviz kabuğundan kaplumbağa yapmak için uygun zaman olduğunu düşündüm. “Hadi, dedim, hem ceviz yiyelim hem faaliyet yapalım”. Ben ceviz kırmaya başlarken, Kadir Mert “televizyona bakıp geliyorum” dedi ve yok oldu. Bizim faaliyet  en sevdiği çizgi film Ben10 le çakışmış, ve Ben 10 tercih edilmişti. Neticede faaliyet yine… Read moreCeviz Kabuğundan Kaplumbağa