Kırmızı Beslenme Çantası

Katı gıdalara geçtikleri andan itibaren, bebeklerimizin, yedikleri  içtikleri   sorumluluklarımızın en başında yer alıyor. Bir de  gezmeyi seviyorsanız,  yemeğini her yere birlikte götüreceksiniz mecburen. Ben de bir süredir Kerem’in yemeklerini  bu  beslenme çantasında taşıyorum. Önceleri mama kavanozlarının boşlarına dolduruyordum çorbalarını, muhallebilerini, şimdi  porsiyonları ve çeşitleri artınca küçük kapaklı kaselere doldurup atıyorum beslenme çantamıza.   Su- süt biberonumuzu da ekleyince  gezmeye hazır oluyoruz. Yemekleri taşımak için poşet de kullanmamış oluyoruz üstelik.

Adana’ya gittiğimde annem hazır aldığımı sanmış, şaşırdı benim diktiğime. “Kuzguna yavrusu  şahin görünür” misali  usta terzi annem, hataları görmezden geldi, beni motive ediyor diye düşündüm 🙂

Dikiş konusunda acemilikleri atabilmek için  çok dikmek lazım; her diktiğim parçadan sonra burasını farklı yapsaymışım diye analiz yapıyorum kendi kendime.  Söylemeye çalıştığım şu ki,   yapılışını detaylı  anlatmak için şu an gözüme çarpan  noktaları düzelterek yeni bir çanta dikmeyi planlıyorum.

Muşambadan Beslenme Çantaları ile aynı model oldu, cırt cırt yerine zımba kullandım sadece. Zımbacı amcama derdimi anlatana kadar 1-2 zımba da fazladan oldu ama olsun, kullanıma hiç engel değil.

9 thoughts on “Kırmızı Beslenme Çantası

  1. Bayildim bu kirmizi cantaya. Askolsun ben dogurup, buyutup onbir yil gectikten sonra mi ogretiyorsunuz bunu !

    Haydi ikincisi o zaman demeyin, kanmazlar :))))

  2. Üç gündür yorum bırakamıyorum,sürekli hata raporu veriyor.. Sanırım bende sorun var… Umarım bu yazdıklarım ulaşır…

    Beslenme çantasının rengine ve yaratıcılığına bayıldım.. eline sağlık..

    Sevgiler..

  3. Aaa çok sevdim bunu anaç ve yaratıcı hatun bence çok güzel olmuş

  4. Nesrin, e bir şey demiyoruz o zaman, eş-dost bebekleri için kullanırsın diyelim 🙂

    Pelin’cim, sağol, alıyoruz biz güzel yorumlarını ana sayfada bazen yorum yok gibi görünebiliyor da yazıya girince görünüyor. Beğenmene çok sevindik.

    İkiz annesi sdilek, sabır işi valla dikiş ama bir kapıldın mı kurtulamıyorsun.

    StilDirektörü, çok teşekkürler güzel sözler için.

Bir yanıt yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir