İrem, Topki ile Tipki’nin hikayesini gururla sizlerle paylaşmak ister. (Laf aramızda, kendisinin adının geçtiği yazılara bayılıyor, defalarca okutuyor 🙂 ) Bu kendisinin 4. öyküsü, ilk ikisi; Küçük Tavşanın Hikayesi ve Yılanlar Nerede ‘yi yayınlamıştık. Bu tatilde ise birlikte akordiyon kitap yaptık, akordiyon kitap fikri Bird And Little Bird‘den, uzun zamandır yapılacaklar listemizdeydi. Yapılış detaylarına Bu yazısından ulaşabilirsiniz. Thank you, for this wonderful project, Annie.
Akerdion kitabı oluşturduktan sonra hikayeyi çizmesi için uygun boyutlarda kağıtlar hazırlayıp İrem’e verdim.
O da bu güzel öyküyü çizdi. Sayfalarına göre numaralandırılmış olarak bana verdi. İlk sayfasını çizdikten sonra bir kaç gün bekledi, devamını bilememiş de. Kavanozları değişik sayfalarda hep aynı çizmesi çok hoşuma gitti benim.
Öyküyü tamamladıktan sonra kağıtları yapıştırdık ve hikayesini O söyledi ben yazdım. Son olarak da öykümüze Çocukça sitesinin, güzel yazı sanatlarından olan Tuğrayı Tanıyalım kısmından kapak hazırladık. Hazırladığımız kapağın çıktısını alıp yapıştırdık. Şimdi eve her gelene gururla kitabımızı gösteriyoruz.
Öykümüze Gelince;
Topki İle Tipki bakkalda küçük bir kavanozun içindeydiler.
Birden bir çocuk geldi. Ve Topki’yi satın aldı. Tipki o anda O’nu (Topki’yi ) görmedi. Çünkü Tipki o anda televizyon izliyordu.
Tipki yalnız başına kalmıştı.
Tipki hemen fırladı kabın içinden.
Topki’yi satın alan çocuk Topki’yi arkadaşına hediye etmişti. O çocuk Tipki’nin fırladığını görünce hemen Onu tuttu. Hemen Tipki’nin parasını ödeyip çıktı bakkaldan.
Ve eve gidince annesiyle Topki ile Tipki’yi hapur hupur yediler.
çok güzel olmuş, ellerinize sağlıkkk
ay çok tatlı ben asya için kendi adı ve resmi olan kitaplar yaptım ama onla yapmak ayrı bir keyf olsa gerek..çok yaratıcı ve hoş:)
bande büyümesi için sabırsızlanıyorum…
Yetenek.sizin, çok teşekkürler.
Selda, beğenmene çok sevindik, okul öncesi dönem birlikte yapılacak çok güzel şeyler var, keyfini çıkarırsın sen de doya doya.
Süper süper bir fikir. Kendi adları geçen hikaye kitapları alırdım ben de. Gamze serisi vardı mesela. Aynı Ayşegüller gibiydiler. Ama kendin yapmak gerçekten çok güzel bir fikir. Ellerinize sağlık… İrem’e sevgiler…
Geleceğin yazarı
İremcim çok öpüyorum seni hikaye süper
tuğrayı tanıyalım sayfası ile ilk defa tanıştım sayenizde.teşekkür ederim bunun için.bir tuğra sever olarak çok hoşuma gitti:)kitabınızda çok cici.benim kızımda anasınıfına giderken hikaye kitabı hazırlamıştı.öğretmeni hikayesini tüm sınıfa okumuş ve kitabı kitaplığa yerleştirmiş.kızım çok mutlu olmuştu.
Lale Abla’cım, ne güzel aşılamışsınız okuma sevgisini kızlarınıza, süpersiniz.
Yelda ‘cım, inşallah, düşüncesi bile çok heyecan verici
Dolunay 82, Tuğra’yı bu site sayesinde kızım da biliyor 🙂
ne kadar hoş bir fikir çok beğendim çocuğum olunca mutlaka değerlendireceğim bu fikirlerinizi
Çok güzel olmuş.Aferin irem’e. tebrik ediyor ve hayat boyu başarılar,mutluluklar,sağlık diliyorum…