2021 e Girerken Yeni Yıl Kartlarımız

Çok uzun zaman olmuş kart yazmayalı… Babam geçen hafta oğlumun bir kaç yıl önce yazdığı mektubun zarfının fotoğrafını özlemle gönderdi, hatırlamamıza vesile oldu. Giderek tarih olsa da el yazımızla yazdığımız kutlama kartları, mektupların değeri apayrı. Biz gittiğimiz farklı yerlerde bir postane görürsek kart gönderiyoruz anı olarak 😀 (pandemi bittiğinde daha çok gezer ve kart postalarız inşallah)

Hazır yılbaşı yaklaşmışken çocuklarla sevdiklerimiz için sürpriz yapmak istedik. Evdeki kağıtları, boyalar, bahçeden çiçek ve çam yapraklarını toparladık. Sulu boya ile kartlarımızı boyadık. Paket kağıdı ile zarfımızı oluşturduk. Çam ağacı yaprakları ve gül tohumları ile zarfımızı süsledik. İçine dileklerimizi, sevgilerimizi yazdık. Çiçekler bozulmasın diye ilave bir zarfa koyarak postaladık.

Zor yılın ardından 2021 de en büyük dileğim sevdiklerimizle sağlıkla doyasıya kucaklaşmak…

Cocuklacocuk arşivimizden daha önce yapılan kartları incelemek isterseniz, buyrun bu linklere , yılbaşı kartları ve yeni yıl kartları

 

Handmade new year cards and envelopes. Though people rarely send postcards in these days, card with one’s handwriting is always a special gift.

 

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    ÇocuklaÇocuk Özlem ☘️  📷 📚 

    Blogger 📝 

    Kategoriler

    Copyright @ cocuklacocuk.com